Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

NLdoet werkt voor zwembaden

In het kader van NL Doet zijn er afgelopen zaterdag veel vrijwilligers aan het werk gegaan om overal in het land openlucht zwembaden zwemklaar te maken voor het komende seizoen. Veel baden worden tegenwoordig gerund door stichtingen en vrijwilligers. Op deze wijze laten de vrijwilligers via NLdoet hun maatschappelijke betrokkenheid zien en het belang van het in stand houden van een zwembad. NLdoet is de grootste vrijwilligersactie van Nederland, georganiseerd door het Oranje Fonds. Op de foto een voorbeeld van het vrijwilligerswerk bij zwembad De Bever in Langedijk.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact




Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.