Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

NK bommetje voor 15e keer in zwembad Noord

Het NK Bommetje is voor de 15e keer georganiseerd in zwembad Noord in Stadskanaal. Meervoudig kampioen Freddy van der Pol haalde niet de finale. De winnaar NK bommetje 2015 werd Renko Lamein met een waterzuil van 7,30 meter.

De tegenhanger van dit evenement is het NK Bommetje van SFN. De voorrondes van dit evenement vinden plaats in meerdere zwembaden en de finale is in september.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Emmen heeft een nieuwe Aquarena

Eindelijk is het zover, het nieuwe zwembad Aquarena in Emmen is in gebruik genomen. Het nieuwe zwembad vlakbij het voetbalstadion van Emmen kostte 15 miljoen euro.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.