Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

NK Bommetje op zijn retour?

Het blijft een ludiek evenement, maar of het iets met sporten te maken heeft, valt te betwijfelen. In zwembad De Waterkanten in Lisse werd afgelopen zaterdag het Sportfondsen NK Bommetje georganiseerd. Zo’n 60 deelnemers deden mee aan het evenement. Dit jaar was wederom Stef Huisman uit Beverwijk de beste bommetjes maker.

Na verschillende voorrondes deden er slechts 60 deelnemers mee. Daaruit kun je opmaken dat de belangstelling terugloopt. Daarbij komt ook kijken dat zwemmen een sport is met een gezonde uitstraling en daar kun je bij het NK Bommetje je twijfels plaatsen?

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Zwembadtherapie voor coronapatienten

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.