Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Nieuwste rage zeemeermin zwemlessen?

Op tal van locaties wordt ingehaakt op een nieuwe trend in het zwemmen. Voor kinderen met een A en B diploma worden speciale zeemeermin zwemlessen gegeven. De kinderen leren hoe ze veilig als zeemeermin zich in het water kunnen voortbewegen en vooral plezier hebben.

De zwemtechniek lijkt een beetje op de vlinderslag. De lessen zijn vooral bedoeld voor meisjes maar het is ook zeker voor jongens. Zeemeermin zwemmen wordt in losse workshops gegeven of in 4 lessen om echt veilig te zwemmen als zeemeermin. Het idee erachter is om het vervolgzwemmen aantrekkelijker te maken. Het Jeugdjournaal heeft er inmiddels ook al aandacht aanbesteedt.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.