Welkom

splash3

Nieuws

Nieuwsoverzicht | Korte berichten uit zwembadland

De gemeente Leeuwarden verleent de exploitanten van de zwembaden en de schaatshal een huurkorting van bijna 935.000 euro over 2020. Reden hiervoor is de schade als gevolg van corona in 2020.

De gemeenteraad van Hollands Kroon moet instemmen met een extra krediet van 476.000 euro voor Zwembad De Rijd in Nieuwe Niedorp. Dit komt bovenop de ruim 1 miljoen euro die eerder beschikbaar is gesteld voor het renoveren van het zwembad.

De gemeente Tubbergen zal tenminste een 500.000 euro gaan uittrekken voor het renoveren van het dak van het zwembad De Vlaskoel. Daarbij wordt ook gekeken of het mogelijk is om zonnepanelen op het dak te leggen.

De gemeente Leusden krijgt een voorschot van ruim 325.000 euro van het Rijk waarmee de tekorten van zwembad Octopus in het coronajaar 2020 zijn afgedekt.

In 2020 maakte de rijksoverheid bekend 100 miljoen euro vrij te maken om de exploitatietekorten van ijsbanen en zwembaden over dat jaar te compenseren. Voor de eerste helft van 2021 werd nog eens 80 miljoen euro in het vooruitzicht gesteld.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Techniek van een nieuw zwembad

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: zwemrekreatie@ziggo.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar zwemrekreatie@ziggo.nl