Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Nieuwsoverzicht | Korte berichten uit zwembadland

De gemeenteraad van Hollands Kroon stelt 470.000 euro extra beschikbaar voor zwembad De Rijd in Nieuwe Niedorp. In maart 2021 maakte men al ruim een 1 miljoen euro vrij. Van dit geld is het grootste gedeelte van het zwembad opgeknapt.

Waddinxveen moet ook na 2030 een zwembad houden. Die conclusie trekt de gemeente uit het onderzoek naar de toekomst van Gouwebad in het sportpark De Sniep. De raad neemt eerdaags een besluit over de investering van zeker 10 miljoen euro.

Enschede krijgt een nieuw zwembad, want het oude Aquadrome is over de houdbaarheidsdatum. Afgelopen voorjaar is hert definitieve plan gepresenteerd. Voor 18 miljoen euro krijgt Enschede een sober en funtioneel wedstrijdbad en een instructiebad. Er zijn nu al protesten tegen de sovbere uitvoering.

Zwemmen zorgt ervoor dat kinderen met een beperking veel meer bewegingsmogelijkheden krijgen en optimaal kunnen ontspannen waardoor ze gelukkiger worden. Stichting KDC AandachtsLab is een gespecialiseerd en bijzonder kinderdagcentrum (KDC) in Rijswijk waar kinderen tot 18 jaar met een Ernstige Meervoudige Beperking (EMB) gestimuleerd worden in hun ontwikkeling. Recentelijk is er een nieuw zwembad geopend.

Zwembad De Beemd in Lochem moet moderner en duurzamer worden. Volgend jaar moet duidelijk worden hoeveel het plan gaat kosten. De gemeente en het zwembad, dat dateert uit 1993, willen weten wat er nodig is wat er moet gebeuren om het zwembad aantrekkelijker en duurzamer te maken.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact




Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.