Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Nieuwegein geeft jeugd sportimpuls

In Nieuwegein is het nieuwe project Sportimpuls opgestart. Leerlingen van de basisscholen kunnen mee doe aan een actief programma in het zwembad Merwestein. Het programma wordt afgetrapt met een warming-up, daarna volgen er clinics voor wedstrijdzwemmen en waterpolo. Aansluitend mogen de kinderen vrij zwemmen. De leerlingen maken hierdoor kennis met sporten die misschien minder bekend zijn, maar wel heel goed zijn voor de beweging van de kinderen. In het kader van het project Sportimpuls worden er ook zwem- en waterpolo clinics gegeven met als doel deelname aan het Nederlands kampioenschap schoolzwemmen en een nieuw regionaal waterpolo toernooi.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.