Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Nieuwe zwemparadijs wordt blikvanger voor de regio

Op een steenworp van het Emmer voetbalstadion gaat het nieuwe zwemparadijs van Emmen verrijzen als de opvolger van het huidige Aquarena.

Aquarena is al ruim over de houdbaarheidsdatum heen (1984). Het nieuwe zwemparadijs wordt duurzaam gebouwd en bestaat uit drie verschillende baden: een recreatiebad, een doelgroepenbad en een wedstrijdbad. In het recreatiebad komen maar liefst drie glijbanen, waarvan de grootste een lengte krijgt van 60 meter.

Aan alle gebruikers is gedacht, iedere doelgroep wordt bediend in het nieuwe complex. De totale kosten bedragen dat 15 miljoen euro. Het zwemparadijs zal in 2019 de deuren openen, tot die tijd blijft Aquarena open.

emmen

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.