Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Nieuwe Zwemcentrum Rotterdam is een architectonisch hoogstandje

Als onderdeel van de gebiedsontwikkeling in Rotterdam Zuid wordt het spiksplinternieuwe Zwemcentrum Rotterdam binnenkort opgeleverd.

Het zwembad, als opvolger van zwembad Charlois, valt direct al op door de imposante en architectonische gevel, een echte eyecatcher.

zwemcentrumrotterdam1

Zwemcentrum Rotterdam heeft twee bassins; een 50-meter wedstrijdbad en een 25-meter doelgroepenbad, deze zijn los van elkaar te gebruiken en gescheiden door een vaste tussenwand.

De beide zwembaden zijn ingericht met verschillende sferen, het 50-meter bad met een sportief karakter, overzichtelijk en rustig.

Het 25-meter bad heeft een intieme sfeer, die een associatie oproept met de wereld van wellness en spa resorts.

Vanaf 22 januari 2018 kan er door het publiek gezwommen worden in Zwemcentrum Rotterdam.

zwemcentrumrotterdam4

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.