Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Nieuwe zwembad Rotterdam ter discussie

De uitvoering van het nieuwe 50-meterbad in Charlois wordt door oud topzwemmer Pieter van den Hoogeband ter discussie gesteld. Het zwembad maakt onderdeel uit van een grootschalige nieuwe gebiedsontwikkeling in Rotterdam Zuid onder de naam ‘Hart van Zuid’ en er is totaal een investering van ruim 330 miljoen mee gemoeid.

Van den Hoogenband uitte in het Rotterdams Nieuwsblad kritiek over het ondermaatse ontwerp. Volgens Van den Hoogenband kiest Rotterdam voor de grauwe grijze middelmaat. De politiek is geschrokken en heeft een raadsdebat aangevraagd.

Het nieuwe Charlois-bad is niet bedoeld om de concurrentie aan te gaan met het Nationaal Zwemstadion in Eindhoven, maar heeft wel de intentie om A-evenementen te gaan organiseren.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.