Welkom

Welkom op de site van ZwemRekreatie

Welkom op de site van ZwemRekreatie.nl, de meest belangrijkste actuele nieuws en informatie voorziening voor de zwemrekreatiebranche.
Zoek op ieder willekeurig trefwoord en u vindt de meest uitlopende informatie over een bepaald onderwerp.
Via ZwemRekreatie Facebook geven wij regelmatig nieuws over activiteiten en evenementen bij zwembaden.

Likebutton

Indien u diensten en/of producten zoekt, raadpleeg A & P Info.

Nieuws

Nieuwe zwembad Raalte te snel opgeleverd?

Het nieuwe zwembad van Raalte Tijenraan is twee weken officieel geopend, maar inmiddels weer tijdelijk gesloten. Reden:  de veiligheid van de zwemmers kon niet worden gegarandeerd.

Achtergebleven cementresten op de zwembadtegels hebben gezorgd voor snijwonden, het rookalarmsysteem werkt niet goed en een meisje kwam met haar haar vast te zitten in niet goed afgewerkte rand van de whirlpool.

Helaas volgde het ene incident het andere op waarna exploitant Sportbedrijf Raalte besloot het zwembad te sluiten. De vloeren en de wanden worden nu door duikers minutieus gecheckt en bijgewerkt.

Hoofdaannemer Vaessen Bouw en onderaannemers gaan met elkaar in overleg en nemen actie om zo snel mogelijk het zwembad weer veilig te krijgen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Ruim 700 kinderen krijgen gratis zwemles

Ruim 700 kinderen in Rotterdam hebben zich inmiddels aangemeld en gaan gratis hun zwemdiploma halen. Het Jeugdjournaal besteedde hier ook aandacht aan.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.