Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Nieuwe zwembad Raalte te snel opgeleverd?

Het nieuwe zwembad van Raalte Tijenraan is twee weken officieel geopend, maar inmiddels weer tijdelijk gesloten. Reden:  de veiligheid van de zwemmers kon niet worden gegarandeerd.

Achtergebleven cementresten op de zwembadtegels hebben gezorgd voor snijwonden, het rookalarmsysteem werkt niet goed en een meisje kwam met haar haar vast te zitten in niet goed afgewerkte rand van de whirlpool.

Helaas volgde het ene incident het andere op waarna exploitant Sportbedrijf Raalte besloot het zwembad te sluiten. De vloeren en de wanden worden nu door duikers minutieus gecheckt en bijgewerkt.

Hoofdaannemer Vaessen Bouw en onderaannemers gaan met elkaar in overleg en nemen actie om zo snel mogelijk het zwembad weer veilig te krijgen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Zwembadtherapie voor coronapatienten

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.