Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Nieuwe zwembad De Steur Kampen bijna klaar

Het duurt nog ruim twee maanden en dan wordt het nieuwe zwembad De Steur in Kampen opleverd. Op dit moment worden de drie bassins gevuld met water. Als eerste het wedstrijdbad en vervolgens het doelgroepenbad en het recreatiebad.

Na het vullen van de baden wordt de circulatie van de waterbehandelingsinstallatie in werking gesteld. Dit gebeurt niet met chloor, maar door zoutelektrolyse. Hierdoor is geen transport van chloor nodig en hebben zwemmers bijvoorbeeld minder last van rode ogen.

Ten slotte worden verschillende testen uitgevoerd en doet de provincie Overijssel een kleurproef. Als de resultaten goed zijn geeft de provincie Overijssel goedkeuring om de baden in gebruik te mogen nemen.

De opening van het nieuwe zwembad staat gepland op 2 januari 2017. Burgland Bouw is verantwoordelijk voor de bouw en KWB voor de technische installatie, het ontwerp is van architectenbureau Verhoeven CS.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Zwembadtherapie voor coronapatienten

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.