Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Nieuwe werkgeversvereniging voor zwembaden in oprichting

De cao voor zwembaden moet meer van deze tijd gaan worden, dat is de conclusie van de bedrijfsgroep zwembaden. Het cao werd tot dit jaar nog door Recron samen met de vakbonden FNV Recreatie en CNV Vakmensen en in samenspraak met de branche opgesteld en dat gaat nu veranderen.

De huidige bestuursleden van de bedrijfsgroep zwembaden hebben nu het initiatief genomen om zelf een werkgeversvereniging te gaan oprichten. In het voorlopige bestuur zitten Teun van Etten (Sport Servicepunt Langedijk) in de functie van voorzitter, Erwin van Iersel (Optisport) als secretaris, Bruno Giebels (Sportfondsen) als penningmeester, Bert Lavrijsen (Laco) als lid en Alex Walter (zwembad Den Helder te Doesburg) als lid. Tijdens de eerste algemene ledenvergadering zal de definitieve benoeming van het bestuur worden bekrachtigd.

Het bestuur is actief bezig met de inrichting en de vormgeving van de vereniging en er zal een contributiestructuur worden bepaald. Aangezien RECRON na 1 januari 2017 de zwembaden niet meer kan ondersteunen op cao gebied, dienen de leden voor 31 december 2016 op te zeggen.

Voor vragen over de nieuwe vereniging kunt u zich richten tot Teun van Etten: t.vanetten@sportsl.nl

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Renovatie Zwembad De Smelen Geldrop

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: info@zwemrekreatie.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar info@zwemrekreatie.nl