Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Nieuwe voorzitter zwembond wordt voorgedragen

Na een selectieprocedure is Michel van Bezuijen de beoogd opvolger van Erik van Heijningen als voorzitter van de zwembond. Het KNZB-bestuur heeft het advies van de selectiecommissie overgenomen.

Michel Bezuijen is sinds 2013 bestuurslid bij de KNZB en vice-voorzitter. Hij was 10 jaar werkzaam als wethouder en loco-burgemeester in de gemeente Haarlemmermeer en bestuurlijk verantwoordelijk voor de realisatie van Sportcomplex Koning Willem Alexander in Hoofddorp en sinds 2013 is hij burgemeester van Rijswijk.

michel-bezuijen
De selectiecommissie adviseerde het bestuur om Michel Bezuijen tijdens de Algemene Ledenvergadering (22 april 2017) voor te dragen als voorzitter, als de leden akkoord gaan wordt hij de nieuwe voorzitter.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.