Welkom

splash3

Nieuws

Nieuwe voorzitter Nationaal Platform Zwembaden | NRZ

Het Nationaal Platform Zwembaden | NRZ heeft een nieuwe voorzitter. De 63-jarige Marriët Mittendorff is de opvolger van Mervyn Stegers. Met haar ruime ervaring als bestuurder en affiniteit voor het onderwijs moet zij gaan zorgen voor een bindende factor binnen het zwemonderwijs.

Evert-Jan Hulshof, directeur van het Nationaal Platform Zwembaden | NRZ en lid van de selectiecommissie, is blij met de komst van Marriët Mittendorff. “Zij beschikt over ruime politieke en bestuurlijke ervaring en heeft gevoel voor onderwijs én zwemonderwijs. Mittendorff wil zich sterk maken voor goed zwemonderwijs dat voor iedereen toegankelijk is.

Mittendorff is onafhankelijk voorzitter in een bestuur bestaande uit negen partijen. Naast de oprichtingspartijen Vereniging Sport en Gemeenten (VSG), RECRON en de KNZB wordt het bestuur op korte termijn uitgebreid met zes partijen uit de zwembranche.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Uniek zoutwaterbad in Loppersum

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: info@zwemrekreatie.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar info@zwemrekreatie.nl