Welkom

splash3

Nieuws

Nieuwe Tijenraan functioneert nog niet naar behoren

Als een nieuw zwembadproject wordt opgeleverd zijn er altijd wel punten die hersteld moeten worden. Meestal wordt dat in enkele maanden na de opening afgerond. Alleen bij het Nieuwe Tijenraan in Raalte zijn er nog steeds problemen met de oplevering.

Het zwembad moest vlak na de opening in februari dicht omdat cementresten op de tegels zorgde voor een onveilige situatie. Sindsdien zijn de meeste problemen door de aannemer opgelost maar er staan er nog een aantal op de lijst die nog uitgevoerd moeten worden.

Deze zogeheten oplever-, nazorg en herstelpunten moeten namelijk binnen een jaar na de oplevering worden afgehandeld. De gemeente heeft voor het uitvoeren van deze punten een ‘stok’ achter de deur omdat na een jaar van oplevering het laatste betalingstermijn overgemaakt dient te worden.

Het college van B & W denkt ook nog na om eventueel een claim in te dienen bij de aannemer in verband met de geleden schade.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Techniek van een nieuw zwembad

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: zwemrekreatie@ziggo.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar zwemrekreatie@ziggo.nl