Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Nieuwe Technisch Directeur KNZB aangesteld

André Cats (rechts op de foto) wordt de nieuwe Technisch Directeur van de KNZB. In deze functie is hij eindverantwoordelijk voor alle topsportdisciplines van de KNZB. Hij treedt in dienst per 1 november 2016.

Na 8 jaar bij NOC*NSF actief geweest te zijn, waarbij hij vooral grote bekendheid kreeg als Chef de Mission van de Paralympische ploeg, gaat hij zijn opgedane ervaring en deskundigheid inzetten om topsport binnen de KNZB naar een volgende fase te brengen.

Onder zijn supervisie zal elke discipline (zwemmen, waterpolo, schoonspringen, synchroonzwemmen en paralympisch zwemmen) een hoofdtrainer/coach en/of een programmamanager krijgen, die verantwoordelijk zijn voor de inhoud en de resultaten van dat specifieke programma. Deze posities zullen zo snel mogelijk worden ingevuld.

Met deze aanstelling is de eerste aanzet gegeven in het kader van de evaluatie na de teleurstellend verlopen Olympische Spelen in Rio.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.