Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Nieuwe spa voor Pullman Eindhoven

Hotel Pullman Eindhoven Cocagne heeft de deuren geopend van haar nieuwe Fit and Spa-lounge. Deze omvat twee sauna’s, een solarium, een fitnessruimte, een zwembad en een massagesalon. Bijzonder is de nieuwe ‘belevingsdouche’ die met lichteffecten, geuren, waterintensiteit en temperatuur exotische klimaten nabootst. De nieuwe spa is bovendien vanuit een duurzaam oogpunt ontworpen. Zo schakelt de infraroodsauna zichzelf uit na gebruik en bevat de Finse sauna een automatisch opgietsysteem om te voorkomen dat er onnodig wordt gestookt. Daarnaast is het zwembad voorzien van dezelfde energie-efficiënte LED-verlichting.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.