Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Nieuwe koers zwembaden Alphen

Remco Pielstroom is vanaf 1 januari 2016 de nieuwe directeur van de Alphense zwembaden. De beide zwembaden van Alphen, De Hoorn en Aquarijn verkeren de laatste jaren in zwaar weer.

In een interview meldt de ambitieuze directeur dat de zwembaden De Hoorn en Aquarijn aantrekkelijker moet worden voor de zwemmers en langer open moeten blijven.

Meer gebruikmaken van de mogelijkheden die de baden hebben te bieden. Zolang het kostendekkend is en de baden een maatschappelijke rol maar blijven behouden, is zijn stelling.

Het moet een mix gaan worden waarbij de gasten van de zwembaden, het personeel en de zwembaden meer voor elkaar kunnen gaan betekenen. Dat is de kern van de plannen, de kerstboom staat er al, nu nog de versiersels om het compleet te maken.

De gemeente heeft een overeenkomst gesloten met twee lokale initiatiefnemers voor de exploitatie van de zwembaden Aquarijn en De Hoorn. Verenigingen die gebruik maken van de zwembaden gaan voor het gebruik van het zwembad voor 2016 een overeenkomst aan met de door deze initiatiefnemers op te richten stichting. Hierover zijn deze verenigingen al in gesprek met de initiatiefnemers. Vrijwilligers krijgen straks meer regie en staan meer dan voorheen aan het stuur om te bepalen hoe zij hun sportaccommodatie willen beheren.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Zwembadtherapie voor coronapatienten

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.