Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Nieuwe gebreken ontdekt tijdens renovatie Leeghwaterbad

Het Leeghwaterbad in Purmerend zit in de hoek waar de klappen vallen. Sinds de opening in 2005 zijn er al miljoenen gespendeerd om allerlei gebreken te herstellen.

Vanaf maart van dit jaar is een bijna 2 miljoen euro kostende renovatie aan de gang en nu blijkt dat er roestvorming is geconstateerd in de stalen balken van de dakconstructie.

Met als resultaat een extra vertraging van een aantal weken om de roestvorming te verwijderen en te behandelen.

Het enige positieve is dat het de gemeente geen extra geld gaat kosten. Door deze tegenvaller is de planning van de werkzaamheden wederom aangepast.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het kan nog gekker!

Op het eiland Penang in Maleisië opent binnenkort de langste waterglijbaan ter wereld. De attractie is 70 meter hoog en maar liefst 1140 meter lang. De waterglijbaan gaat kris kras door de jungle en eindigt in een zwembad .

De waterglijbaan wordt de belangrijkste attractie van het ESCAPE-pretpark en gaat in augustus 2019 open voor publiek.

penang

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.