Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Nieuwe extra bezuinigingen niet meer realistisch

Er wordt wat af bezuinigd in zwembadland. De grens van het toelaatbare is bij veel zwembaden bereikt. De gemeente Winsum wil dit en volgend jaar 50.000 euro minder subsidie geven aan openluchtzwembad De Hoge Vier. Volgens het bestuur is dit niet haalbaar en buiten proportie.

Het zwembadbestuur van zwembad De Hoge Vier in Winsum stapt dan ook op. Het bestuur kan zich niet vinden in de nieuwe opgelegde bezuiniging. Het zwembad wordt mede door vrijwilligers gerund.

In 2013 besloot de gemeenteraad dat het zwembad 70.000 euro moest bezuinigen, dat is later teruggebracht tot 50.000 euro. Zoals al eerder gemeld gaan de extra bezuinigingen ten koste van de kwaliteit en veiligheid.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.