Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Nieuwe evolutie in aquafitness

Het bekende badkledingmerk Speedo heeft een nieuw en compleet aquafitness training body-programma geïntroduceerd onder de naam Speedo FIT. Het is niet zomaar een training, het zal volgens Speedo een evolutie inluiden op fitnessgebied.

Deze alles-in-een fitness training in het water en biedt meer voordelen dan gewone droge fitness. Het is geen geheim dat zwemmen een van de beste full body workouts is, maar dit nieuwe revolutionaire programma gaat verder. Het verplaatst de aqua training van puur horizontaal naar verticaal.

Speedo heeft gebruik gemaakt van een op wetenschap gebaseerde benadering om de belangrijkste voordelen van water te identificeren en daar de specifieke water trainingstechnieken voor te ontwerpen.

Het grote voordeel van water is, zoals bekend, is dat je lichaam minder belast wordt, vanwege het gevoel van gewichtloosheid onder water.

Het uitgebreide Speedo FIT programma is te bekijken op de website van Speedo FIT. Alleen zijn de producten nog niet leverbaar in Nederland en België, men richt zich eerst op Amerika.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.