Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Nieuwe doelgroepen aanboren voor beter resultaat

De openluchtzwembaden zullen zich in de toekomst meer moeten gaan concentreren op losse verkoop. Alleen richten op abonnementhouders is niet meer voldoende.

Uit een rondvraag bij een aantal openluchtzwembaden blijkt dat de basisexploitatie in de meeste gevallen wordt gefinancieerd door abonnementhouders. Aan de losse verkoop wordt nog te weinig aandacht gegeven.

Om de losse verkoop te stimuleren wordt er veel creativiteit verlangt van de huidige exploitanten. Veel openluchtzwembaden worden tegenwoordig geexploiteerd door stichtingen en vrijwilligers.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.