Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Nieuwe De Banakker volgens Design, Build & Maintenance

Het nieuwe zwembad De Banakker in Etten-Leur wordt ontworpen, gebouwd en onderhouden door Pellikaan Bouwbedrijf uit Tilburg. Volgens het Design, Build & Maintenance principe verbindt Pellikaan zich de komende 25 jaar voor onderhoud aan het zwembad.

Het nieuwe bad komt op de bestaande ligweide van het huidige zwembad. Er komt een wedstrijdbad, instructiebad, peuterbad en een waterglijbaan.

Er komt geen buitenbad, maar in het ontwerp is wel een waterspeeltuin opgenomen. Zoals met alle nieuwbouw projecten tegenwoordig staat duurzaamheid in een hoog vaandel. De accommodatie wordt energie neutraal gaat zelf alle energie opwekken via zonnepanelen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.