Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Nieuwbouw zwembad Zaltbommel nadert voltooiing

De bouw van het nieuwe zwembad De Sportwaard van Zaltbommel (opvolger van het huidige zwembad Akwamarijn) zit in de eindfase.

Er wordt nu hard gewerkt aan de afwerking van het zwembad, de sportzaal, kleedruimten en horeca. De officiële opening staat gepland op 19 november aanstaande.

Het zwembad heeft een officieel wedstrijdbad van 25 x 15 meter met een tribune voor 150 mensen. Ook is er een doelgroepenbad met beweegbare bodem en peuterbad aanwezig.

Dit peuterbad kent diverse speelelementen en er is ook een glijbaan aanwezig nabij de beide grote baden. Bovendien is er een whirlpool en een sauna.

Naast het doelgroepenbad is een zogenaamde natte horeca gesitueerd, zodat er wat gegeten en gedronken kan worden. In het midden van het complex is de droge horeca gesitueerd.

Door grote oppervlakten glas heeft deze zicht op zowel de sporthal als het wedstrijdbad. In de hal is een blikvangende trap aanwezig die leidt tot de verdieping, waar de tribune voor de sporthal aanwezig is.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.