Welkom

Welkom op de site van ZwemRekreatie

Welkom op de site van ZwemRekreatie.nl, de meest belangrijkste actuele nieuws en informatie voorziening voor de zwemrekreatiebranche.
Zoek op ieder willekeurig trefwoord en u vindt de meest uitlopende informatie over een bepaald onderwerp.
Via ZwemRekreatie Facebook geven wij regelmatig nieuws over activiteiten en evenementen bij zwembaden.

Likebutton

Indien u diensten en/of producten zoekt, raadpleeg A & P Info.

Nieuws

Nieuwbouw goedkoper dan renovatie?

Nieuwbouw van een zwembad is uiteindelijk goedkoper dan renoveren, dat is althans de algemene stelling. Het is ook de voorlopige uitkomst van een onderzoek dat de gemeente Ermelo heeft laten uitvoeren naar de beste oplossing voor de toekomst van zwembad Calluna.

Uiteraard spelen de financiën en duurzaamheid een belangrijke rol in de keuze. Begin 2016 komt het onderzoeksbureau met haar aanbevelingen en gaat de politiek zich daar over buigen. Het sportcentrum bestaat  40 jaar en het zwembad is in 1990 voor het laatst gerenoveerd.

Het sportcentrum bestaat uit een sporthal, een horeca- afdeling en een zwemaccommodatie met een wedstrijdbad, een recreatiebad met grote zonneweide en een peuterbad in de openlucht.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Ruim 700 kinderen krijgen gratis zwemles

Ruim 700 kinderen in Rotterdam hebben zich inmiddels aangemeld en gaan gratis hun zwemdiploma halen. Het Jeugdjournaal besteedde hier ook aandacht aan.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.