Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Nieuw zwembad Vathorst geopend

In slechts vijf maanden tijd is er een compleet nieuw zwembad gebouwd voor de Vinex wijk Vathorst binnen de gemeente Amersfoort.

Het is een ruim opgezet instructiebad geworden van 20 x 10 meter. Het zwembad wordt geëxploiteerd door R&A Sports & Swimming.

R&A Sports & Swimming is gespecialiseerd in het geven van zwemlessen in kleine groepen aan verschillende doelgroepen. Er wordt zwemles gegeven in groepen van uiterlijk acht kinderen, met twee leerkrachten in het water.

Het bedrijf is ook gespecialiseerd in het geven van zwemlessen aan bijvoorbeeld dove en slechthorende kinderen en kinderen met het syndroom van Down.

R&A Sports & Swimming is een familiebedrijf, dat inmiddels drie zwembadlocaties in Nederland exploiteert.

vathorst2

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.