Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Nieuw zwembad in Hattem bijna gereed

Het nieuwe zwembad in Hattem wordt binnenkort overgedragen aan de gemeente. Als alles goed gaat kunnen de zwemmers in september een eerste duik nemen. Het zwembad is in een aantal opzichten vernieuwend en vormt een belangrijk onderdeel van de bundeling van maatschappelijk voorzieningen op de huidige locatie van het multifunctioneel centrum De Marke: het Kulturhus. Het zwembad staat naast het multifunctioneel centrum De Marke. Het zwembad is een basisvoorziening, bestaande uit een 25 meterbad en een doelgroepenbad. Beide baden krijgen beweegbare bodems. Het nieuwe bad in Hattem is in een aantal opzichten vernieuwend. Zo wordt er gewerkt met een bouwconcept, waardoor het zwembad er snel staat en onderdelen makkelijk en snel te vervangen zijn. Door jaarlijks een bedrag te reserveren voor onderhoud, verwacht de gemeente dat ze jaren met het nieuw bad vooruit kan. Innovatief is ook dat het zwemwater op temperatuur wordt gebracht met een houtkachel. Stammen van gekapte bomen in de gemeente Hattem kunnen in de toekomst voor de verwarming van het bad gaan zorgen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.