Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Nieuw zwembad en stuivertje wisselen in Rhenen

Dat het ook snel kan bewijzen ze in Rhenen. Eind november 2020 besloot de gemeenteraad dat het tijd werd voor een nieuw zwembad.

Het huidige zwembad ’t Gastland is ruim over de houdbaarheidsdatum heen. Dus hoog tijd voor wat nieuws.

De architect/bouwer en de exploitant zijn inmiddels bekend. Een samenwerking van De Wind Groep en Sportfondsen gaat voor 20 jaar een overeenkomst aan met de gemeente Rhenen.

De gemeente draagt maximaal 700.000 euro per jaar bij aan de exploitatie. Sportfondsen neemt het stokje over van de huidige exploitant Optisport.

De bouw van het nieuwe zwembad moet in augustus 2023 beginnen. De naam ’t Gastland gaat verdwijnen en daarvoor in de plaats komt een nieuwe naam.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.