Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Nieuw zwembad Droompark De Zanding geopend

Het nieuwe overdekte zwembad op DroomPark De Zanding in Otterlo is klaar en wordt geopend voor publiek. Bij de bouw van het zwembad heeft DroomPark De Zanding nauw samengewerkt met de gemeente Ede en diverse natuur- en milieuorganisaties om het zwembad niet alleen een verrijking van het park te laten zijn. Het zwembad is toegankelijk voor de parkgasten en de inwoners van Otterlo.

Het splinternieuwe zwembad, compleet met wellness, beschikt over een infraroodcabine, verwarmde relaxbanken, een Finse sauna, een Turks stoombad en nog veel meer heerlijke wellness voorzieningen om een optimaal ontspannen verblijf te garanderen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.