Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Nieuw zuiveringssysteem De Waterhoorn

De Waterhoorn in Hoorn streeft continu naar de hoogst haalbare kwaliteit en klantvriendelijkheid. Om die reden heeft het zwembad onlangs geïnvesteerd in het Advanced Oxidation System. Een uniek zuiveringssysteem dat garant staat voor een optimale water- en luchtkwaliteit. ‘State of the art’ technologie voor schoon water zonder die sterke chloorlucht. Een verademing voor bezoekers en badmeesters. Om het zwemwater schoon te maken wordt het zwemwater door een zandfilter gepompt en daarna gaat een gedeelte van dit water via een bypass naar de verwarmingsinstallatie en ook naar het Advanced Oxidation System. Deze geavanceerde technologie maakt gebruik van fotokatalyse om chloorverbindingen snel en effectief om te zetten in veilige afbraakproducten, zoals stikstof, water en koolzuur. Gechloreerde verontreinigingen worden op deze manier vaak met meer dan de helft gereduceerd, waardoor klachten van zwemmers verdwijnen en zowel zwemmers als medewerkers genieten van een prettiger en gezonder werkklimaat.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.