Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Nieuw subtropisch zwembad Ooghduyne voor de zomer klaar

Na de alles verwoestende brand begin december 2015 bij Landal Beach Resort Ooghduyne in Julianadorp krijgt het park een nieuw centrum met een subtropisch zwembad, restaurant met terras, indoor speelplaats en bowlingbanen. Het nieuwe centrum komt op dezelfde plaats als het oude centrum.

Het nieuwbouwplan is in samenwerking met Leeuwenkamp Architecten uit Alkmaar gemaakt. Gastvriendelijk, duurzaam, energiezuinig en veilig zijn de uitgangspunten voor het nieuwe gebouw. Het nieuwe centrum wordt herbouwd op de bestaande funderingen.

ooghduyne

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.