Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Nieuw leven voor Dorper Esch

De gemeente Dinkelland blijft het zwaar verliesgevende zwembad en sporthal Dorper Esch in Denekamp, zelf exploiteren. De gemeente is bereid om miljoenen euro’s vrij te maken om dit te realiseren. Sinds het aantreden van een nieuwe coalitie is men afgestapt om de exploitatie over te dragen aan een externe partij.

De aanbesteding was namelijk bij de vorige coalitie uitgelopen op een fiasco. Aanbiedende partijen trokken zich voortijdig terug. Nu gaat de gemeente dus volop investeren om de maatschappelijke voorziening in stand te houden voor Dinkelland.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Antislipsokken om uitglijden te voorkomen

Antislipsokken hebben rubberen of siliconen patronen op de onderkant van de sok. Hierdoor heb je meer grip op de vloer, wat ervoor zorgt dat je minder snel uit zult glijden.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.