Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Nieuw interactief waterglijbaan spel zorgt voor meer spektakel

Sport- en recreatiecomplex Hoornse Vaart in Alkmaar heeft  na het vorig jaar geïntroduceerde interactieve waterspel Bucketgame, een nieuw spel in gebruik nemen.

Deze keer is het de beurt aan Aquasmash, een interactief spel voor en in de waterglijbaan.

Zwemmers kunnen bij de start van de glijbaan via een touchscreen kiezen uit verschillende thema’s, vervolgens worden zij tijdens de rit met bijbehorende licht- en geluidseffecten geconfronteerd.

Daarnaast zijn er diverse interactieve verlichte componenten in de waterglijbaan aangebracht, door deze touchpoints zo snel mogelijk aan te raken worden er punten verdiend.

Aan het einde van de glijbaanrit hangt een camera die een foto maakt van de glijbaanervaring, die de waterglijder vervolgens naar zichzelf kan mailen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het kan nog gekker!

Op het eiland Penang in Maleisië opent binnenkort de langste waterglijbaan ter wereld. De attractie is 70 meter hoog en maar liefst 1140 meter lang. De waterglijbaan gaat kris kras door de jungle en eindigt in een zwembad .

De waterglijbaan wordt de belangrijkste attractie van het ESCAPE-pretpark en gaat in augustus 2019 open voor publiek.

penang

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.