Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Niet wie van de drie maar wie van de vier gaat het worden?

In Eindhoven neemt de spanning toe, wie mag het nieuwe zwembad gaan bouwen als opvolger van golfslag/subtropisch zwembad De Tongelreep.

Tot nu toe hebben zich vier serieuze kandidaten gemeld, welk bedrijf het gaat worden zal in mei 2018 bekendgemaakt gaan worden. Het gaat in alle vier de gevallen om gerespecteerde bedrijven met veel ervaring.

Afgelopen jaar is er een nieuwbouwplan gemaakt in samenwerking met de gebruikers van het toekomstige zwembad. Het nieuwe zwembad gaat bijna 20 miljoen euro kosten. De ingediende plannen gaan nu worden beoordeeld en daarna gaat de gemeente een keuze maken.

Het beste voorstel zal vervolgens uitgewerkt worden tot een concreet bouwplan. Dat plan wordt eerst aan de gemeenteraad voorgelegd, waarna de bouw begin van 2019 van start kan gaan. Het vernieuwde zwembad zal dan in de loop van 2020 gereed moeten zijn.

De nieuwe Tongelreep krijgt een nieuw 25-meterbad, een instructiebad, een reactiveringsbad en een ligweide met een waterspeelplaats voor kinderen.
Ook komen er een nieuwe entree, horecaruimte, technische installaties en een betere aansluiting op het nabijgelegen Pieter van den Hoogenband Zwemstadion.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact




Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.