Welkom

splash3

Nieuws

Niet wie van de drie maar wie van de vier gaat het worden?

In Eindhoven neemt de spanning toe, wie mag het nieuwe zwembad gaan bouwen als opvolger van golfslag/subtropisch zwembad De Tongelreep.

Tot nu toe hebben zich vier serieuze kandidaten gemeld, welk bedrijf het gaat worden zal in mei 2018 bekendgemaakt gaan worden. Het gaat in alle vier de gevallen om gerespecteerde bedrijven met veel ervaring.

Afgelopen jaar is er een nieuwbouwplan gemaakt in samenwerking met de gebruikers van het toekomstige zwembad. Het nieuwe zwembad gaat bijna 20 miljoen euro kosten. De ingediende plannen gaan nu worden beoordeeld en daarna gaat de gemeente een keuze maken.

Het beste voorstel zal vervolgens uitgewerkt worden tot een concreet bouwplan. Dat plan wordt eerst aan de gemeenteraad voorgelegd, waarna de bouw begin van 2019 van start kan gaan. Het vernieuwde zwembad zal dan in de loop van 2020 gereed moeten zijn.

De nieuwe Tongelreep krijgt een nieuw 25-meterbad, een instructiebad, een reactiveringsbad en een ligweide met een waterspeelplaats voor kinderen.
Ook komen er een nieuwe entree, horecaruimte, technische installaties en een betere aansluiting op het nabijgelegen Pieter van den Hoogenband Zwemstadion.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Uniek zoutwaterbad in Loppersum

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: info@zwemrekreatie.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar info@zwemrekreatie.nl