Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Niet tegen elkaar maar mét elkaar

Op zaterdag 10 juni 2017 organiseert de stichting Spieren voor Spieren voor de derde keer het landelijke evenement Spierathlon.

In teamverband gaan volwassenen samen met kinderen – met of zonder spierziekte – 500 m zwemmen, 20 km fietsen en 5 km hardlopen.

Dit alles om geld op te halen voor kinderen met een spierziekte. De Spierathlon vindt plaats rond de Ouderkerkerplas in Ouderkerk aan de Amstel.

Het is grootste sportevenement voor families en het gaat niet om de snelste tijd neer te zetten, het motto is: ‘niet tegen elkaar maar mét elkaar’.

spierathlon1

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Antislipsokken om uitglijden te voorkomen

Antislipsokken hebben rubberen of siliconen patronen op de onderkant van de sok. Hierdoor heb je meer grip op de vloer, wat ervoor zorgt dat je minder snel uit zult glijden.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.