Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Niet nadenken maar gewoon doen!

Veel zwembaden in Nederland die worden geexploiteerd door stichtingen en verenigingen kunnen niet voortbestaan zonder de hulp van vrijwilligers.

Een keer per jaar wordt de grootste vrijwilligersactie van Nederland georganiseerd en dat is een uitstekende gelegenheid om vrijwilligers te werven.

Zo vlak voor de opening van het openluchtzwemseizoen organiseert het Oranje Fonds op 15 en 16 maart 2019 wederom NLdoet.

NLdoet zet vrijwilligerswerk in het zonnetje en nodigt iedereen uit om sociale en maatschappelijke initiatieven te ondersteunen door te helpen klussen.

Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn.

Voor organisaties is het een mooie kans om nieuwe vrijwilligers aan te trekken en om klussen te klaren.

Aanmelden van een klus of meedoen als vrijwilliger kan via de website van NLDoet.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het kan nog gekker!

Op het eiland Penang in Maleisië opent binnenkort de langste waterglijbaan ter wereld. De attractie is 70 meter hoog en maar liefst 1140 meter lang. De waterglijbaan gaat kris kras door de jungle en eindigt in een zwembad .

De waterglijbaan wordt de belangrijkste attractie van het ESCAPE-pretpark en gaat in augustus 2019 open voor publiek.

penang

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.