Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Nederlandse architect ontwerpt Olympisch zwembad 2024

Het Nederlandse architectenbureau VenhoevenCS en zijn Franse partner Ateliers 2/3/4/ hebben de prestigieuze ontwerpwedstrijd voor de bouw van het Olympisch Aquatics Centre in Parijs gewonnen.

Het is de enige accommodatie dat gebouwd gaat worden voor de Olympische Spelen van 2024. Zoals alle zwembaden tegenwoordig, wordt het Aquatics Centre duurzaam en energieneutraal gebouwd.

VenhoevenCS heeft in Nederland al naam gemaakt met de ontwerpen voor onder andere het Hofbad in Den Haag, Sportplaza Mercator in Amsterdam en Amerena in Amersfoort.

parijs1

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.