Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Zwembaden stellen zich flexibel op

Nadat de nieuwe coronamaatregelen door het kabinet zijn gepresenteerd hebben de zwembaden direct actie ondernomen om de zwemlessen voor 17.00 uur uit te voeren.

Zoals bekend is er een lockdown van 17.00 uur ’s middags tot 5.00 uur ’s ochtends. Dat zorgt ervoor dat de zwembaden zich ook moeten aanpassen.

En door zich flexibel op te stellen is dat gelukt. Alle lessen kunnen doorgaan vinden door de roosters om te zetten en aan te passen.

Verder is de anderhalve meter regel weer actief en het dragen van een mondkapje ook. Rond half december wordt er weer geëvalueerd door het kabinet.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Natuurlijk water voor openbare zwembaden

Het kraakheldere, door de natuur gezuiverde zwemwater van PUREWTR is nu ook beschikbaar voor openbare zwembaden. De specialist in natuurlijke zwembaden past zijn kennis en ervaring toe op de bouw van zwembaden bij onder meer hotels, recreatieparken en andere openbare gelegenheden. Het bedrijf heeft al vele jaren ervaring in het bouwen van natuurlijke zwembaden voor particulieren en vindt dat de tijd rijp is om de kennis en ervaring die het bedrijf daarbij opdeed toe te passen voor openbare baden. Oprichter Stijn Weijns: ,,Op die manier kan iedereen genieten van echt zuiver zwemwater: kraakhelder en zonder chemicaliën. We passen het proces toe bij nieuw te bouwen openbare natuurlijke zwembaden, en voor de renovatie van bestaande zwembaden.” Weijns hoopt dat Nederland het voorbeeld van andere Europese landen zal volgen. Zo is het natuurlijke zwembad In Duitsland en Oostenrijk al decennialang gemeengoed en werd in de buurt van Lyon onlangs Europa’s grootste natuurlijke openbare zwembad geopend. Hier kunnen liefst 2500 gasten tegelijkertijd  genieten van zuiver zwemwater. Een natuurlijk zwembad bespaart zo’n 70 procent energie ten opzichte van een traditioneel gezuiverd zwembad, onder andere door het gebruik van energiezuinige pompen, de nieuwste generatie led-verlichting en het gebruik van zonnewarmte. Uiteraard worden tijdens de bouw zoveel mogelijk duurzame materialen gebruikt.
Voor meer informatie: PUREWTR

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.