Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Natte gymles in plaats van schoolzwemmen

Als vervanging voor het tradtionele schoolzwemmen, zie je steeds vaker dat er bij zwembaden natte gymles wordt gegeven. Zo ook in Dalfsen bij zwembad Gerner. De natte gymles is door zwembad Gerner is opgezet en bedoeld om kinderen naast het reguliere gymaanbod ook kennis te laten maken met sport en spel in het water.

Vanwege de afschaffing van het verplichte schoolzwemmen is dit een prima initiatief om de jeugd met watersporten in aanraking te laten komen.  Vooraf krijgen de kinderen video’s op school te zien van de activiteiten, zodat ze gelijk kunnen starten met de natte gymles, waarbij de sport en spel centraal staan.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Zwembadtherapie voor coronapatienten

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.