Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Nationale Zwembadexploitatie Benchmark 2014

De Nationale Zwembadexploitatie Benchmark van Hospitality Consultants geeft inzicht in de exploitatie van zwembaden en vergelijkt deze met de exploitatie van andere openbare zwembaden. Met deze sturingsinformatie kunnen zwembaden van elkaar leren, gericht optimaliseren en onderbouwd verantwoording afleggen.

Sportcentrum De Meerkamp in Amstelveen heeft bijvoorbeeld dit jaar deelgenomen aan de Nationale Zwembadexploitatie Benchmark. Uit het onderzoek is gebleken, dat De Meerkamp in de categorie combi zwembaden landelijk op topniveau presteert. De Meerkamp heeft twee keer zo veel bezoekers als het landelijk gemiddelde en de laagste tarieven. De baten liggen iets onder het landelijk gemiddelde vanwege de lage tarieven. De lasten van  De Meerkamp liggen op gemiddeld niveau.

Klik hier voor meer informatie over de Nationale Zwembadexploitatie Benchmark.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.