Welkom

splash3

Nieuws

Nationale Raad Zwemdiploma’s introduceert Licentie Zwem-ABC

De Nationale Raad Zwemdiploma’s werkt tegenwoordig met het Licentie Zwem-ABC. De licentie is een nieuwe kwaliteitscriteria om zwemles te mogen geven voor het Zwem-ABC. De Licentie Zwem-ABC geeft de ouders de garantie dat de zwemlesaanbieder handelt volgens de nieuwe kwaliteitsstandaard van de zwembranche.

Op dit moment beschikken 39 zwembaden over de Licentie Zwem-ABC. De Licentie Zwem-ABC wordt uitgegeven door het Nationaal Platform Zwembaden NRZ en bedoeld om te komen tot een betere kwaliteitsborging van het Zwem-ABC.

Zwembad Aquamar in Katwijk behoort tot de eerste zwemlesaanbieders die de Licentie heeft verkregen. Om de Licentie te verkrijgen moet de zwemlesaanbieder aan tal van eisen voldoen. Dat zijn onder meer eisen op het gebied van de accommodatie, een gedragscode voor de zwemleerkrachten, de organisatie en de administratie. Ook het hebben van een zwemlesplan, leerlingenvolgsysteem en klachtenregeling behoren tot de voorschriften.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Techniek van een nieuw zwembad

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: zwemrekreatie@ziggo.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar zwemrekreatie@ziggo.nl