Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Nationale Buitenspeeldag 2016

Ieder jaar wordt de Nationale Buitenspeeldag gehouden. Op meer dan 1000 locaties worden dan buitenspeelse activiteiten georganiseerd. De Nationale Buitenspeeldag wordt mede mogelijk gemaakt door Jantje Beton en Nickelodeon en moet ervoor zorgen dat kinderen op een ongedwongen manier buiten kunnen spelen.

Woensdag 8 juni is het weer zover, ook dit jaar roepen Jantje Beton en Nickelodeon gemeenten, ouders en verzorgers, speeltuinen, scholen, jeugdclubs, belangenorganisaties en het verenigingsleven op om samen met kinderen een leuk en actief programma te organiseren en kinderen te stimuleren om te komen buitenspelen. U kunt hier uw locatie aanmelden.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.