Welkom

splash3

Nieuws

Nationaal Hitteplan wordt weer van kracht

In alle provincies gaat vanaf morgen het Nationaal Hitteplan inwerking. Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) heeft dit besloten na overleg met de KNMI.

Het wordt de komende dagen heel warm en de kans op een hittegolf is daarbij groot. Het Nationaal Hitteplan blijft tot na het weekend actief tenzij onweer en regen de hitte verdrijft.

Door de hitte kunnen gezondheidsproblemen ontstaan als vermoeidheid, hoofdpijn, concentratieproblemen, uitdroging en zelfs een hitteberoerte. Dus wordt het veel water drinken, in de schaduw vertoeven en op het heetst van de dag, van 12.00 – 15.00 uur de koelte opzoeken of een siësta houden.

Houdt thuis gordijnen dicht en een ventilator of airco zorgt voor verkoeling. En bij een openluchtzwembad onder de bomen of een parasol gaan zitten of zoals bij dit zwembad, zie foto, onder tentdoeken.

En om het hoofd te beschermen en oververhitting te voorkomen een pet of hoedje opzetten.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Techniek van een nieuw zwembad

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: zwemrekreatie@ziggo.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar zwemrekreatie@ziggo.nl