Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Nationaal Hitteplan is actief geworden

We leven in een land waar de weersomstandigheden steeds extremer lijken te worden. Al weken hebben we te maken met zeer hoge temperaturen. Nu Nederland massaal vakantie viert en de zomerse temperaturen nog verder stijgen is het Nationaal Hitteplan actief geworden.

Het RIVM roept op om extra goed te zorgen voor kwetsbare mensen, voldoende water te drinken, niet in te spannen tussen 12.00 – 16.00 uur en uit de zon te blijven en je goed beschermen tegen de felle zon.

Door extra alert te zijn kunnen gezondheidsproblemen worden voorkomen. Voor meer informatie kijk op de website van het RIVM. Verkoeling in een zwembad is uiteraard op dit moment de beste optie maar toch moet je goed oppassen. Door de invloed van het water verbrand je veel sneller. Ook hier geldt, na een zwempartij meteen afdrogen en je lichaam goed beschermen tegen de invloed van de UV-straling.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Badjuf Hanny stopt er na 46 jaar! mee

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: info@zwemrekreatie.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar info@zwemrekreatie.nl