Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Naam nieuwe zwembad Zutphen bekend

Het nieuwe zwembad van Zutphen heeft eindelijk een naam gekregen. De stemming over de naam van het zwembad moest recentelijk over, omdat de inwoners van Zutphen meerdere malen digitaal op een naam konden stemmen. Het is dus nu De IJsselslag geworden. Naast De IJsselslag waren ook Het Zuyderbad en De Binnenwaarden genomineerd.

In het nieuwe zwembad komt een wedstrijdbad, een instructiebad en een klein peuterbad. Ook komt er buiten een ligweide van 3.000 vierkante meter. Medio 2015 wordt het zwembad van Zutphen in gebruik genomen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.