Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Na vijf jaar gaat het buitenbad weer open

Vijf jaar heeft zwembad De Wetering in Houten, vanwege bezuinigingen, het moeten doen zonder buitenbad maar nu is het weer geopend. Het 25-meter buitenbassin is gerenoveerd en klaar voor gebruik.

Als eigenaar van het complex heeft de gemeente meer dan 1 miljoen euro in De Wetering geïnvesteerd. Voor dat bedrag zijn onder andere zonnecollectoren en warmtewinningsinstallaties geïnstalleerd.

Optisport, sinds 2018 voor 15 jaar wederom de exploitant van De Wetering, heeft inpandig geinvesteerd in de horeca, de receptie, het meubilair, speelelementen en in een sauna- en stoomcabine.

Door deze kwaliteitsimpuls kunnen de inwoners van Houten weer optimaal gebruik maken van het zwembad.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Antislipsokken om uitglijden te voorkomen

Antislipsokken hebben rubberen of siliconen patronen op de onderkant van de sok. Hierdoor heb je meer grip op de vloer, wat ervoor zorgt dat je minder snel uit zult glijden.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.