Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Na vier jaar nog steeds geen duidelijkheid

Er zou eindelijk na jaren van discussie een nieuw zwembad komen in Wervershoof. Maar vier jaar verder is er nog steeds geen duidelijkheid.

Het eerste nieuwbouw plan voor zwembad De Zeehoek bleek uiteindelijk te duur. Vorig jaar besloot men dan maar het zwembad te gaan renoveren.

Maar die plannen zijn nu weer on hold omdat enkele lokale ondernemers met een goedkoper plan zijn gekomen voor nieuwbouw.

De gemeenteraad vraagt het college van B & W nu om opnieuw met de ondernemers in gesprek te gaan. Tot grote frustratie van de stichting die het zwembad exploiteert.

Het uitstel voor renovatie of nieuwbouw bewijst maar weer eens de onkunde van de politiek als het om besluitvorming gaat. De goede uiteraard daargelaten.

De gemeente Medemblik heeft wel de knip getrokken en extra subsidies uitgekeerd aan alle zwembaden in de regio over het coronajaar van 2020.

Het meeste geld ging naar zwembad De Zeehoek in Wervershoof, die een bedrag van ruim 287.000 euro op de rekening zag bij worden geschreven.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: info@zwemrekreatie.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar info@zwemrekreatie.nl