Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Na jaren van minder fun nu weer volop fun

Er is heel wat discussie aan vooraf gegaan maar na een verbouwing/renovatie van 6 weken gaat Swimfun in Joure nu weer officieel open. Sinds de overname van het zwembad door Stichting De Stiennen Flier in 2015 zijn er regelmatig conflicten geweest met de gemeente Friese Meren over de bouwkundige staat van de accommodatie.

Het conflict liep dusdanig op dat de gemeente Friese Meren het contract met de stichting wilde opzeggen. Na overleg en een vernieuwde raad van toezicht van de stichting zijn partijen weer tot elkaar gekomen. Met als resultaat dat gemeente als eigenaar van het complex sinds begin 2018 weer verantwoordelijk is voor het onderhoud.

Alle zwembadvloeren zijn vervangen,  de luchtbehandeling is aangepast, kledingkluisjes en de kleedcabines zijn vernieuwd en het hele zwembad is voorzien van nieuwe frisse kleuren en er zijn interactieve elementen aangebracht in de waterglijbaan.

Aan de bezoekersaantallen zal het niet hebben gelegen, die stijgen per jaar aanzienlijk waardoor Swimfun één van de grootste attracties is geworden van Friesland met meer dan 200.000 bezoekers per jaar. Onder de rubriek ZR Video kunt u een filmpje bekijken van de verbouwing.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.