Welkom

splash3

Nieuws

Na jaren eindelijk een nieuw zwembad volgens een nieuw concept

De nieuwbouw van zwembad De Louwert in Hendrik Ido Ambacht is gestart. Na drie wethouders mocht de huidige wethouder de eerste paal slaan. De voorbereiding van een nieuw zwembad duurt vaak jaren. Maar als het eenmaal zover is gaat het snel, de oplevering van het nieuwe zwembad staat voor half 2019 gepland.

Het nieuwe complex krijgt een 25 meter-bad, een doelgroepenbad, glijbaan, een whirlpool en een nieuw peuterbad. Het gebouw wordt van energie voorzien door een warmtepomp in combinatie met zonnepanelen op het dak. Door bijdrage uit het CAI-fonds is het project voor een belangrijk deel gefinancierd.

Vaessen Bouw en Sportfondsen Nederland zijn na aanbestedingsprocedures als beste partijen naar voren gekomen om De Louwert te bouwen en te exploiteren.

Het zwembad wordt het eerste SPORTCONCEPTEN-zwembad van Nederland. Via verschillende concepten kan de opdrachtgever een keuze maken waarbij bijna alles van te voren vaststaat. In Hendrik Ambacht is gekozen voor het concept ‘Londen‘.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Techniek van een nieuw zwembad

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: zwemrekreatie@ziggo.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar zwemrekreatie@ziggo.nl